Σύσκεψη για το γήπεδο

Η πρώτη ευρεία σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (01.11).
Σύσκεψη για το γήπεδο

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι όλων των απαραίτητων υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να αποσαφηνιστεί το σχέδιο ανέγερσης του νέου γηπέδου και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, μετά την Τροπολογία παραχώρησης των 30 στρεμμάτων του ΤΕΕΘΑ.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασαν την πολιτική τους βούληση οι απαραίτητες διαδικασίες και διευθετήσεις να προχωρήσουν γρήγορα και αποφασιστικά, ώστε η πόλη να αποκτήσει όχι μόνο το νέο γήπεδο, αλλά και ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι φορείς δεσμεύθηκαν ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας με ειδικούς όλων των εμπλεκομένων, ώστε να προβλέπονται, να επιλύονται και να προχωρούν όλα τα ζητήματα ενός τόσο σημαντικού έργου.

Διαβάστε ακόμη...