Ο έλεγχος των δανεικών

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Κουλούρης που σκόραρε ξανά, πρώτο γκολ στη σεζόν για τον Μυστακίδη, 90λεπτο για Χαρίση. πρεμιέρα με γκολ για τον Κούστα στη Football League.
Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report του paokfc.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική.

Πέδρο Ενρίκε

Μετά το μεσοβδόμαδο τέρμα του στην αναμέτρηση της Αστάνα στην έδρα της Γιάμπλονετς, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 για τους ομίλους του Europa League, o Πέδρο Ενρίκε έπαιξε σε ολόκληρη την ήττα της ομάδας του από την Τομπόλ με 1-0 για το πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Χάρης Χαρίσης

Πρώτο 90λεπτο στη φετινή σεζόν για τον Χάρη Χαρίση, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ισοπαλία της Κορτράικ στην έδρα της Σερλκ Μπριζ με 1-1, έχοντας θετική παρουσία.

Τιμπό Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν δεν ήταν στην αποστολή της Ανκαραγκουτσού, στη σπουδαία νίκη με 1-3 επi της Φενερμπαχτσέ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ήττα της Φορτούνα Σιτάρντ από την Βίτεσε με 2-1 εντός έδρας, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Γιάννης Μυστακίδης

Πρώτο γκολ στη φετινή σεζόν για τον Γιάννη Μυστακίδη, που άνοιξε το σκορ στην ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 από την Ξάνθη. Ο νεαρός επιθετικός έσπασε το ρόδι με μία εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντόλοβατς.

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που έληξε 2-2. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ήταν θετικός και παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, είχε καλή παρουσία.

Δημήτρης Γιαννούλης

Γεμάτη εμφάνιση και από τον Δημήτρη Γιαννούλη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο νεαρός αριστερός μπακ κάλυψε και πάλι όλη τη γραμμή, ενώ ήταν εκείνος που έκανε το γέμισμα για το πρώτο γκολ.

Ευθύμης Κουλούρης

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται Ευθύμης Κουλούρης, που οδηγεί την λίστα των σκόρερ στη φετινή Super League. Ο νεαρός φορ πέτυχε το πρώτο γκολ του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη, ένα λεπτό μετά είχε δοκάρι, ενώ στο φινάλε έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΛ, βοηθώντας τους Κρητικούς να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το AEL FC Arena, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν ήταν στην αποστολή του ΟΦΗ στην λευκή ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη της Λαμίας επί του Λεβαδειακού με 3-2.

Μανώλης Πατράλης

Πρεμιέρα με το δεξί για την Δόξα Δράμας που επικράτησε με 2-3 του ΑΟΤ στα Τρίκαλα. Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Στάικο Βεργέτη με την απόδοσή του.

Κρίστι Κούστα

Πρεμιέρα με γκολ για τον Κρίστι Κούστα, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο 61′ και στο 77′ άνοιξε το σκορ για τον Αιγινιακό μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής με ωραίο πλασέ. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Ιλία Μαρκόφσκι

Φανέλα βασικού για τον Ιλία Μαρκόφσκι, που αγωνίστηκε για 84′ λεπτά στην ισοπαλία του Αιγινιακού στην Πάτρα με 2-2 κόντρα στην Παναχαϊκή και είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

*Μούτσα, Κάκκο, Παπαδόπουλος και Ματθαίου αγωνίστηκαν στην συντριβή της ΑΕ Καραϊσκάκης με 7-0 από τον ΝΠΣ Βόλου.

Διαβάστε ακόμη...