Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Βίντι στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

 Ήταν ένα βράδυ που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, η Βίντι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος το έκανε ακόμα πιο δύσκολο και τελικά κατάφερε να φύγει με ένα τρίποντο από το γήπεδο της Τούμπας.

Λίγοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ένας από αυτούς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός πέρασε στην αναμέτρηση σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, μπήκε ορεξάτος στο ματς, απείλησε την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App επιβράβευσαν τον Μπίσεσβαρ , χαρίζοντάς του τον ατομικό τίτλο με ποσοστό 32,11%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα , που έδωσε πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές και στην τρίτη ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης .

Διαβάστε ακόμη...