Τρέξε για καλό σκοπό – τρέξε χωρίς τερματισμό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τρέχει για καλό σκοπό και στηρίζει το «5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2018 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, έναν από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς αγώνες της Βόρειας Ελλάδας και ένα μεγάλο διεθνές γεγονός για την πόλη μας.
Τρέξε για καλό σκοπό – τρέξε χωρίς τερματισμό

 Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μεγαλύτερος υπερμαραθώνιος αγώνας 50 ωρών σε όλη την Ελλάδα που συνδυάζει τρέξιμο και βάδισμα και που έχει αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων και συλλόγων.Είναι πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου «ΕΡΜΗΣ 1877» και διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» απευθύνεται σε όλους τους πολίτες από μικρά παιδιά που μπορούν να σταθούν στα πόδια τους έως υπερήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης.Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέχουν και να περπατούν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και τη νύχτα, όποτε θέλουν για όσο θέλουν, όσες φορές θέλουν και όπως θέλουν. Η διαδρομή είναι απόστασης ενός χιλιομέτρου, πάντα κυκλική και σε ειδικά ευχάριστα διαμορφωμένους χώρους. Τα τρία πρώτα χρόνια ο αγώνας διεξάχθηκε μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2017 λόγω της μεγάλης συμμετοχής μεταφέρθηκε στη Νέα Παραλία της πόλης.

Κάθε πολίτης που θα δηλώσει συμμετοχή, θα παραλάβει ένα φορητό chip για να χρονομετρείται ηλεκτρονικά. Για όση ώρα τρέχει ή περπατάει θα καταγράφεται στα chip η απόσταση που διανύει. Ειδικοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες – καταμετρητές σε όλη τη διαδρομή θα καταγράφουν τα χιλιόμετρα.Στην αψίδα εκκίνησης – τερματισμού που στήνεται σε κάθε αγώνα, σε μεγάλη οθόνη φαίνεται σε πραγματικό χρόνο, αυξητικά, ο συνολικός αριθμός των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί από όλους τους συμμετέχοντες, ο αριθμός των χιλιομέτρων που έχει διανύσει ο κάθε συμμετέχοντας, καθώς και ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του αγώνα. Οι συμμετέχοντες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή και αναλόγως πως νοιώθουν να τρέξουν ή να βαδίσουν, όση ώρα θέλουν και όσες φορές θέλουν να φύγουν και να επανέλθουν κάποια άλλη στιγμή εντός των 50 ωρών που διαρκεί ο αγώνας.

Με την λήξη του αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ανακοινώνονται τα ονόματα των συμμετεχόντων σε κατάταξη και ανάλογα με τον αριθμό των χιλιομέτρων που διήνυσαν ατομικά. Κάθε χιλιόμετρο κάθε συμμετέχοντα, αντιστοιχεί σε 50 λεπτά και μετατρέπεται σε χρήματα για κοινωφελή ιδρύματα. Έτσι ο κάθε συμμετέχοντας θα γνωρίζει πόσο συνέβαλε με την προσπάθειά του για την οικονομική ενίσχυση των κοινωφελών ιδρυμάτων. Για τους συμμετέχοντες με τη μεγαλύτερη συνεισφορά προβλέπονται και ειδικά έπαθλα.

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές εδώ: www.nofinishrun.org

Δείτε το promo της εκδήλωσης με το κάλεσμα του Δημήτρη Πέλκα .

Διαβάστε ακόμη...