Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από μία ακόμα δύσκολη έδρα και συνέχισε με το απόλυτο στη φετινή Super League Σουρωτή, μετά από επτά αγώνες. Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο δύο, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς και πήρε τη νίκη.

Και αν ο Σέρβος ήταν ο πρωταγωνιστής στο επιθετικό κομμάτι, καθαρίζοντας ακόμα ένα ντέρμπι με δύο γκολ, στα μετόπισθεν τις εντυπώσεις έκλεψε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , ο οποίος πέρα από την γενική του εμφάνιση είχε μία κομβική επέμβαση σε εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές.

Ο Τυνήσιος του Άρη εκτέλεσε δυνατά, αλλά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα εκτός εστίας, προσφέροντας το highlight της αγωνιστικής και βάζοντας υποψηφιότητα για την επέμβαση της χρονιάς.

Στη μάχη για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης Πασχαλάκης και Πρίγιοβιτς μονομάχησαν για τον ατομικό τίτλο, ο οποίος κατέληξε στον πρώτο με ποσοστό 50.9%.

Ο Πρίγιοβιτς έμεινε στη δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Αμρ Ουάρντα , που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, πέρασε σαν αλλαγή στην ανάπαυλα και έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, ταλαιπωρώντας πολύ τη αντίπαλη άμυνα.

Διαβάστε ακόμη...