Επέμβαση τριών πόντων και ενός βραβείου

Η απόκρουση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως το nak Play of the Month Σεπτεμβρίου...
Επέμβαση τριών πόντων και ενός βραβείου

...και χάρισε στον διεθνή τερματοφύλακα το σχετικό βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το προβάδισμα και προσπαθούσε να κρατήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος πίεζε για την ισοφάριση, μακριά από την εστία του Πασχαλάκη . Στο 90o λεπτό οι γηπεδούχοι «τρύπησαν» την ασπρόμαυρη άμυνα και ο Χασάν βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, ο οποίος με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του και της χάρισε το τρίποντο.

Στον διαγωνισμό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App η επέμβαση του πορτιέρε του Δικεφάλου επικράτησε των ανταγωνιστών με ποσοστό 48,92% και χάρισε στον Πασχαλάκη τον τίτλο του nak Play of the Month για δεύτερο σερί μήνα.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Λέο Μάτος και η ασίστ του στον Πρίγιοβιτς στο δέυτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας και το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και η πάσα του στον Ζαμπά για το γκολ του στην έδρα του ΟΦΗ.

Θυμηθείτε την σωτήρια επέμβαση του Πασχαλάκη μέσα από το PAOK TV

Διαβάστε ακόμη...