Fans’ Man of the Match ο Μαουρίσιο

Ο Χοσέ Μαουρίσιο αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μαουρίσιο

Ήταν ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Μετά από συνεχόμενα ντέρμπι, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει όσο τίποτα να πάρει βαθμούς και όλα αυτά μία μέρα πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το επικείμενο ρεπό. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έπεσε σε καμία παγίδα. Ήταν σοβαρός, κυρίαρχος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του και επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Κομβικός στην νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου ήταν ο Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνος μέσος από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το αποδείξει κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Πέρα από το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε, ήταν ο εγκέφαλος του Δικεφάλου στη μεσαία γραμμή, οργανώνοντας μαεστρικά το παιχνίδι και όντας συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Δυστυχώς λίγες μέρες μετά ο βραζιλιάνος χτύπησε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Μαουρίσιο συγκέντρωσε το 47,43% των ψήφων του κοινού του paokfc.gr και του PAOK FC Official App και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε, ο έτερος σκόρερ της ομάδας, ο εξαιρετικός Χοσέ Κρέσπο , που φέτος βιώνει την κορυφαία του χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...