Η πορεία των δανεικών του Δικεφάλου

To paokfc.gr με αφορμή την διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ανοίγει το φάκελο των δανεικών του Δικεφάλου...
Η πορεία των δανεικών του Δικεφάλου

...και σας παρουσιάζει ένα αναλυτικό αφιέρωμα στις επιδόσεις τους στους πρώτους μήνες της σεζόν.

Πέδρο Ενρίκε

13 αγώνες, πέντε για το πρωτάθλημα και οκτώ για την Ευρώπη, ένα γκολ και μία ασίστ στη μέχρι τώρα παρουσία του Πέδρο Ενρίκε με την φανέλα της Αστάνα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ παίρνει ευκαιρίες και έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του, φροντίζοντας να δικαιώνει τον προπονητή είτε ως βασικός, είτε ερχόμενος από τον πάγκο.

Χάρης Χαρίσης

Τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, μετρά μέχρι στιγμής ο Χάρης Χαρίσης με τη φανέλα της Κορτράικ. Ο νεαρός μέσος ψάχνει τα πατήματα και τον ρόλο του στη νέα ομάδα του, στην επιστροφή στο βελγικό πρωτάθλημα, μετά το περσινό του πέρασμα από την Σιντ Τρούιντεν.

Τιμπό Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό μέσα στον Σεπτέμβριο και έχασε τέσσερα παιχνίδι, αλλά πριν λίγες μέρες επέστρεψε και έπαιξε για 90 λεπτά στην ήττα της Ανκαραγκουτσού από την Μπούρσασπορ και έφτασε τις τρεις συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Λάζαρος Λάμπρου

Μπορεί να μην έχει προλάβει να εγκληματιστεί πλήρως στη νέα του ομάδα, αλλά ο Λάζαρος Λάμπρου έχει αρχίσει να δίνει σημαντικές βοήθειες στη Φορτούνα Σιτάρντ. Ο νεαρός εξτρέμ έχει ήδη παίξει σε πέντε παιχνίδια, όλα ως αλλαγή και έχει προλάβει να μοιράσει δύο ασίστ.

Γιάννης Μυστακίδης

Έξι αγώνες, 295 λεπτά συμμετοχής και πολύ καλή γενική παρουσία από τον Γιάννη Μυστακίδη με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, με μοναδικό μείον το ότι δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα κάποιο γκολ, το οποίο είναι μάλλον θέμα χρόνου.

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο Ατρόμητος μαζί με τον ΠΑΟΚ έχουν μέχρι τώρα την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις ένα γκολ παθητικό και για τους Περιστεριώτες αυτό εν πολλοίς οφείλεται στον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος και την φετινή σεζόν είναι εξαιρετικός με την φανέλα της αθηναϊκής ομάδας, συνθέτοντας ένα δυνατό δίδυμο μαζί με τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο Χατζηισαΐας μετράει οκτώ 90λεπτα σε Super League και στα προκριματικά του Europa League, ενώ στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2 για το Κύπελλο Ελλάδας μπήκε στα τελευταία πέντε λεπτά.

Δημήτρης Γιαννούλης

Βασικός και αναντικατάστατος και ο Δημήτρης Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ατρομήτου. Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός έχει παίξει και στα εννιά παιχνίδια της ομάδας του, χάνοντας μόνο τα τελευταία 20 λεπτά από την νίκη επί του ΠΑΣ στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, όταν και αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Ο Γιαννούλης πέρα από τις εξαιρετικές αμυντικές του επιδόσεις είναι κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι με δύο ασίστ μέχρι στιγμής σε 792 λεπτά συμμετοχής.

Ευθύμης Κουλούρης

Πήγε στο Περιστέρι για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αμρ Ουάρντα στη γραμμή κρούσης του Ατρομήτου και έχει ξεκινήσει δυναμικά. Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένας από τους πλέον φορμαρισμένους επιθετικούς της χώρας μας, με έξι γκολ και μία ασίστ σε εννιά συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρομήτου, επιδόσεις που τον έχουν καθιερώσει και στην Εθνική Ελλάδας.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Στις 7 Οκτωβρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των Κρητικών, περνώντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Τρεις γεμάτες συμμετοχές είχε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς το προηγούμενο διάστημα με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να του δίνει φανέλα βασικού στις αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ, Λαμία για τη Super League Σουρωτή και Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και τον Βόσνιο στόπερ να ανταποκρίνεται πολύ θετικά.

Νίκος Μελίσσας

Χωρίς αγωνιστική δράση κύλησε το προηγούμενο διάστημα για τον Νίκο Μελίσσα, που παρακολούθησε τα παιχνίδια της Λαμίας από τον πάγκο, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Μάκη Χάβο, να επιλέγει τον Μπόγιαν Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

*Οι Ματθαίου, Παπαδόπουλος, Κάκκο, Μούτσα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Πατράλης με τη Δόξα Δράμας και οι Κούστα και Μαρκόφσκι με τον Αιγινιακό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Διαβάστε ακόμη...