Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Έξι παιχνίδια, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός του Σεπτεμβρίου για τον Δικέφαλο, που συνεχώς ανεβάζει στροφές παρά το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα στους πρώτους μήνες της σεζόν.
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Ήρθε η ώρα για την ανάδειξη του "Για όλα" MVP του προηγούμενου μήνα μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Ο πρώτος που μπαίνει στην διεκδίκηση του ατομικού τίτλου είναι ο Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός αμυντικός και κάτοχος του τίτλου, συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα ν' αποτελεί μόνιμο διακριθέντα στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ με πάθος και ένταση στο παιχνίδι του, καίριες επεμβάσεις και σταθερότητα.

Οι εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό και σε αυτόν και είναι έτοιμος να επαναλάβει την επιτυχία του Ιουλίου και του Αυγούστου.Επόμενος μονομάχος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μετράει ήδη οκτώ γκολ τη φετινή σεζόν.

Τον Σεπτέμβριο μπορεί να μην πήρε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα, αλλά ήταν κομβικός καθώς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα σημείωσε τα δύο γκολ του Δικεφάλου και χάρισε το τρίποντο.Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ήταν απολαυστικός.

Στα τρία δυσκολότερα παιχνίδια του μήνα κόντρα σε Τσέλσι, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις, κρατώντας μάλιστα το clean sheet στα δύο τελευταία. Η πρώτη επιβράβευση ήρθε από τον Μίκαελ Σκίμπε που τον κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας και μένει να δούμε αν το κοινό του Δικεφάλου τον επιλέξει ως τον κορυφαίο για τον μήνα που έφυγε.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο.

Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...