«Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...»

Πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με ένα πολύ πρόστιμο για τη συμπεριφορά του κόσμου στο ματς με την αεκ, καθώς υποχρεώθηκε να πληρώσει το εξωφρενικό ποσό των 73.500 €.
«Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...»

Το νούμερο έκανε μεγάλη εντύπωση και συζητήθηκε πάρα πολύ! Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει να πληρώσει αλλά γιατί το νούμερο ήταν εντυπωσιακά μεγάλο! Σήμερα 5/10, για ακόμη χειρότερη συμπεριφορά των οπαδών του γάβρου στο μεταξύ μας ματς, η ίδια επιτροπή επέβαλε πρόστιμο -για τα ίδια παραπτώματα- μόλις 18.500 €!!! Είπατε τίποτε; 

Όπως γράφτηκε από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ οι 60.000 ευρώ αφορούσαν το άναμμα των πυρσών πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του ματς.

Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση για αυτήν την απόφαση, όμως αυτό που διαβάσαμε σήμερα όχι απλά μάς ξεπερνάει, αλλά καταδεικνύει και στον τελευταίο δύσπιστο την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα στα κέντρα των αποφάσεων! Εκεί που ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ... 

Μήπως εκτός από ξένους διαιτητές, θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να εξετάζονται αυτές οι κλήσεις και από ξένους δικαστές;;; Γιατί κάποια πράγματα κυριολεκτικά μάς αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!  

Διαβάστε ακόμη...