Γκι-ζέ-λα... Μπετανκούρ!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της αθλήτριας Gisela Lisbeth Arrieta Betancourt, η οποία θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Γκι-ζέ-λα... Μπετανκούρ!

Η 31χρονη Λατινοαμερικάνα (γενν. 16/04/1987) έχει καταγωγή από την Κολομβία, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας της τα τελευταία δέκα χρόνια, αγωνίζετα ήδη εδώ και δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, η θέση της στο γήπεδο είναι αριστερό εξτρέμ, ενώ λόγω της υψηλής τεχνικής της κατάρτισης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, καθώς και σαν 10άρι, με το 11 να είναι το αγαπημένο της νούμερο.

Η αθλήτρια, μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, έναν Σύλλογο με μεγάλη ιστορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο, το συμβούλιο και το προπονητικό τιμ που με επέλεξαν να αγωνιστώ με τις πρωταθλήτριες. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να κερδίσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους, αυτό είναι το πλάνο! Ακόμη, εύχομαι καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα για τον αγώνα της Πέμπτης με την Chelsea στην Τούμπα! Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολύ ωραία πόλη και χαίρομαι που θα βρίσκομαι εδώ... ».

Welcome Gisela!

Διαβάστε ακόμη...