Τα δημοφιλέστερα βίντεο του καλοκαιριού

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο συγκινήσεις. Ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, μεταγραφές και φυσικά την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Τα δημοφιλέστερα βίντεο του καλοκαιριού

Το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου, ήταν εκεί για να σας παρουσιάσει τα πάντα και να σας φέρει δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Ένα PAOK TV που παρουσιάζεται συνεχώς εξελιγμένο και βελτιωμένο συμβαδίζοντας με τη νέα εποχή. Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα κορυφαία βίντεο του καλοκαιριού και σας παρουσιάζει ένα απολαυστικό αφιέρωμα.

Ο Πολύβιος Δημητριάδης και ο Κώστας Αμοιρίδης επιμελήθηκαν και σκηνοθέτησαν πληθώρα αποκλειστικών βίντεο τους τρεις πρώτους μήνες της νέας σεζόν, τα οποία απολαύσατε από το paokfc.gr και τα Social Media του Δικεφάλου.

Καθημερινό υλικό από την προετοιμασία της ομάδας και τις προπονήσεις, πλούσιο παρασκήνιο και δράση από τα παιχνίδια του Champions League και τις Super League, live μεταδόσεις των αγώνων για τους κατοίκους του εξωτερικού, ζωντανές συνδέσεις, καινοτόμες και εντυπωσιακές παρουσιάσεις των μεταγραφικών αποκτημάτων, έφεραν την αγαπημένη σας ομάδα με ένα κλικ στην οθόνη σας.Το φετινό καλοκαίρι ήταν σημαδιακό για το PAOK TV καθώς έκανε το άλμα στην μεγάλη οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ Final 2018: The Movie, που ήταν αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18.Το paokfc.gr μέσα από την στήλη Top Videos σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα βίντεο του καλοκαιριού. Μία λίστα με βίντεο για κάθε γούστο, από ταινίες και παρουσιάσεις, μέχρι στιγμιότυπα και παρακάμερα.

Απολαύστε τα και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Final 2018: The MovieΠροπόνηση από ψηλάΗ παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα Akpom is hereAdelino Vieirinha: #TheLeaderPontus is here«Σημασία έχει μόνο ο ΠΑΟΚ»O Πόντους Βέρνμπλουμ στο PAOK TVFacebook Live με τον Αλέξανδρο ΠασχαλάκηΗ παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας PAOK FC-SL Benfica [promo]Karelis is here

Δείτε τα βιντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...