Όλη η αλήθεια στα λόγια του προπονητή!

Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι μετακινήσεις δύο πρώην παικτριών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στην ομάδα της συνοικίας της πόλης και σίγουρα το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο!
Όλη η αλήθεια στα λόγια του προπονητή!

Ο συνήθης δρόμος έχει αντίθετη φορά για αθλητές/τριες, που μας έχουν συνηθίσει να έρχονται στη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη μικρότερη.  Δύο παίκτριες με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά στον Σύλλογο, ειδικά η Παντελιάδου πιστεύουμε πως ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στο οικοδόμημα της ομάδας που ήταν μόνιμα πρωταθλήτρια Ελλάδας και ασφαλώς αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό  και εκτίμησή μας. 

Παρακολουθώντας από κοντά όλη την πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του περσινού τίτλου, αυτό που θέλουμε σαν paokmania, είναι να επιβεβαιώσουμε στο 100% τα λόγια του πρώην τεχνικού της ομάδας μας κ. Μήτσα, ο οποίος σήμερα (5/9) σε δηλώσεις του επανέλαβε την πάσα αλήθεια, αναφερόμενος σε συμπεριφορές των δύο παικτριών κατά τη διάρκεια της χρονιάς! 

Άλλωστε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ στις 7/6/2018, σε αποκλειστικές δηλώσεις που είχε κάνει στην ιστοσελίδα μας, είχε αναφερθεί διεξοδικά σε συμπεριφορές των δύο παικτριών.

Τότε λοιπόν σε ερώτηση, γιατί σε κάποια παιχνίδια παίκτριες στις οποίες παραδοσιακά στηριζόταν ο ΠΑΟΚ (Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς), τις είδαμε εκτός αποστολής, μας απάντησε: «Η Παντελιάδου έλειπε κάθε μήνα για δεκαπέντε μέρες από τις προπονήσεις (δικαιολογημένα) λόγω δουλειάς. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ζήτησε η ίδια να είναι εκτός αποστολής! Όσον αφορά την Ντιμιτρίεβιτς, μετά το 1-2 στην Καρδίτσα, δήλωσε ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και δεν εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο! Δεν ήρθε ούτε στο τελευταίο ματς με τον ΑΣ Βόλου 2004 να δει τις συμπαίκτριές της να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες!»

Διαβάστε ακόμη...