Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου/Αυγούστου

Επτά μάχες, τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Ψηφίστε τον MVP Ιουλίου/Αυγούστου

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα, δύο προκρίσεις και ένας αποκλεισμός στο UEFA Champions League κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους, τον ΠΑΟΚ ΝΑ ξεκινάει την σεζόν όπως τελείωσε την προηγούμενη. Η επιλογή των υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου δύσκολη, καθώς η ομάδα σαν σύνολο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και σίγουρα κάποιοι θα αισθανθούν αδικημένοι. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App  σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Πρώτος μονομάχος ο Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός αμυντικός ξεκίνησε την σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις. Αγωνίστηκε τόσο σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, όσο και σε αριστερού μπακ και ήταν αψεγάδιαστος. Αστείρευτο πάθος, καίριες επεμβάσεις, με καθαρό μυαλό μέσα στο γήπεδο, συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας και δικαίωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου που στήριξε πολλά πάνω του, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα, εντός των τεσσάρων γραμμών.

Επόμενος υποψήφιος ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός εξτρέμ πήρε πολλές ευθύνες πάνω του τις προηγούμενες 40 περίπου μέρες. Η πίεση δεν το λύγισε και έδειξε εξαιρετική ωριμότητα για την ηλικία του, όντας κομβικός για την ομάδα του και με ουσία στο παιχνίδι του. Έτρεξε πολύ, ταλαιπώρησε τις αντίπαλες άμυνες, έβγαλε ασίστ στον Πρίγιοβιτς για το εντός έδρας γκολ κόντρα στη Βασιλεία, βρήκε δίχτυα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας και απέδειξε πως δίκαια θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητά του. Σε επτά παιχνίδια βρήκε πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έδειξε πως και φέτος θα είναι το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Παράλληλα έκανε και πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συμμετέχοντας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...