"Να είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία"

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 
"Να είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία"

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό: "Ηταν μια πολύ καλή προπόνηση. Με μία πολύ έμπειρη ομάδα. Περάσαμε από πολλές καταστάσεις. Κάναμε μια μίξη παικτών για να παίξουν όλοι με όλους και να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Μετά από μόλις επτά ημέρες προετοιμασίας δεν είναι σωστό να πούμε κάτι άλλο. Στόχος μας να είμαστε όσο τον δυνατόν πιο έτοιμοι στα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Να υπάρχει καλή συνέχεια, αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι περίοδος που κάποιοι παίκτες την περνάνε εύκολα, κάποιοι δυσκολεύονται. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όπως δεν μας ένοιαζε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που βάλαμε πέντε γκολ".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Με αφήνει ικανοποιημένο. Είναι όμως φιλικά παιχνίδια. Σημαντικό το ότι δεν χάσαμε. Είναι δύσκολη περίοδος, ξαναλέω, ειδικά για τους παίκτες. Συνεχίζουμε, προσαρμόζουμε τη δουλειά μας και δεν βγάζουμε γρήγορα και βιαστικά συμπεράσματα"

Στη συνέχεια μίλησε για παίκτες συγκεκριμένα: "Ο Καντουρί πέτυχε δύο γκολ, πήρε ψυχολογία που θα τον βοηθήσει. Ο Πέλκας συνεχίζει να δουλεύει φανταστικά, ο Λάμπρου έχει φυσικά προσόντα και η συμμετοχή όλων με αφήνουν ικανοποιημένο. Ο Βαρέλα, ο Μαλεζάς ήταν καλοί ο Κρέσπο γύρισε σε άλλη θέση βάλαμε και τον Χατσερίντι σε καταστάσεις αγώνων. Σε κάθε περίπτωση είναι η 7η μέρα προετοιμασίας για το ρόστερ που έχουμε τη δεδομένη στιγμή και δεν μπορούν να βγουν ακόμα συμπεράσματα".

Διαβάστε ακόμη...