Δηλώσεις Κατσαρή-Τσαλόπουλου στην συνέλευση του Α.Σ.

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Α.Σ, κ. Θανάση Κατσαρή και του Προέδρου του Τ.Α.Π. κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, στην Επαναληπτική Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Δηλώσεις Κατσαρή-Τσαλόπουλου στην συνέλευση του Α.Σ.

Ο κ. Κατσαρής ανέφερε:

"Έκανα το αυτονόητο, όπως θα έκανε ο καθένας. Πάνω από όλα είχα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από τι γνωρίζεται, ήρθα σε πολλές κόντρες με πολλούς. Τα γήπεδα θέλανε, τον Ερασιτέχνη θέλανε, είμαι χαμηλών τόνων αλλά με υψηλές αντιστάσεις.

Για τον λόγο αυτό, όλα αυτά τα ξεπέρασα. Με την συμβολή των διοικήσεων και πολλών ΠΑΟΚτσήδων, κρατήσαμε το σωματείο υγείες με όλα τα περιουσιακά στοιχεία ανέγγιχτα. Εκείνο που με προβληματίζει, είναι ότι πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Είναι πολλά τα χρόνια, θέλει πάρα πολύ δουλειά ο ΠΑΟΚ. Μια Π.Α.Ε. έχει 30 παίκτες και εμείς έχουμε 300-400 προπονητές, οι οποίοι μισθοδοτούνται. Οι αντοχές, όσες και αν είναι, φτάνουν στο τέλος. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε ανθρώπους και την επόμενη τριετία να αναλάβουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για όσα είπανε, αλλά ότι έκανα ήταν για τον ΠΑΟΚ και όχι για τα... ευχαριστώ".

Ο κ. Τσαλόπουλος δήλωσε:

"Στην τριετία αυτή ανέλαβα και εγώ τις ευθύνες του βόλεϊ, μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τη διοίκηση του κ. Ανδρέου. Με την αγαστή συνεργασία, τόσο των ανθρώπων του βόλεϊ (κ. Παϊσιάδη, κ. Τζίκα, κ. Λίτσα) όσο και του προέδρου του ΑΣ κ. Κατσαρή, καταφέραμε σε αυτή να πετύχουμε δύο φορές να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ενώ φέτος μόνο κυπελλούχος.

Τα τρόπαια αυτά που πετυχαίνουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ απέναντι στο κατεστημένο των Αθηνών έχουν πολλαπλάσια αξία, γιατί τα εμπόδια και τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά και δεν μπορείτε να τα φανταστείτε. Ελπίζω και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, και στην επόμενη τριετία να έχουμε περισσότερα από τρία κύπελλα".

Διαβάστε ακόμη...