«Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας του ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
«Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας του ΠΑΟΚ» (audio)

Η έμπειρη επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95,5 για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.

Παράλληλα δηλωσε ότι το ίνδαλμά της είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Παντελιάδου:

Για τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε και φέτος το Πρωτάθλημα: «Είναι 13 Πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα. Η επιτυχία οφείλεται στις προπονήσεις, στον βασικό κορμό που παραμένει ο ίδιος τόσα χρόνια και προστίθενται κάποιες παίκτριες από την ακαδημία».

Για το ίνδαλμά της: «Ο Βιεϊρίνια... τιναφτόρε (σ.σ. γέλια). Επίσης, ο Πρίγιοβιτς και ο Μπίσεσβαρ. Ο Βιεϊρίνια είχε έρθει πολύ πιο παλιά όταν παίξαμε με την Άρσεναλ. Γενικά δεν έρχονται από την ανδρική ομάδα και αυτό είναι το παράπονό μας. Αν ήταν χθες το γήπεδο και μας έβλεπαν πώς παίζαμε θα ερχόντουσαν σε κάθε αγώνα μετά».

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα που του στέρησε την πρώτη θέση και ήταν παρόμοιο με αυτό του Βαρέλα κόντρα στην ΑΕΚ: «Μας έλεγαν ότι το γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσει, επομένως και το δικό τους δεν έπρεπε να μετρήσει».

Για τον ανταγωνισμό στο φετινό Πρωτάθλημα: «Ήταν η πρώτη χρονιά που είχαμε τόσα άσχημα αποτελέσματα. Χάσαμε δύο φορές με τον Άρη. Δεν ήμασταν κι εμείς σε καλή κατάσταση, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Ακούστε όσα είπε η Δήμητρα Παντελιάδου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...