Να το σηκώσουν για 13η φορά!

Το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της θέλει να σηκώσει σήμερα (20/5) στην Τούμπα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, παίρνοντας το τρίποντο από την ομάδα του Βόλου 2004.
Να το σηκώσουν για 13η φορά!

Ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Μήτσα στον πάγκο του, είναι πολύ κοντά στο να πετύχει αυτό που λίγες μέρες νωρίτερα έμοιαζε με θαύμα! Η λευκή ισοπαλία στη Γλυφάδα, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, έδωσε σοβαρές ελπίδες στις φιλόδοξες συμπολίτισσες, πως θα ήταν αυτές οι φετινές πρωταθλήτριες!

Όλα όμως ήρθαν ... τούμπα μετά το 0-0 στο Τρίκαλα - Άρης (6/5), ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ κέρδιζε στην Τριανδρία τον ΟΦΗ με 3-0 και ξανανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής (21ης) ο Δικέφαλος πέρασε εύκολα από το Άργος (0-4) και πλέον είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, καθώς όλα είναι στα χέρια (ή καλύτερα στα πόδια) των παικτριών μας!

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, που έχει ήδη υποβιβαστεί μαζί με τον Φείδωνα, τον ΟΦΗ και το Μεσσολόγγι 2008. Σημειώστε πως η ομάδα της Μαγνησίας έχει να σκοράρει από την 16η αγωνιστική (18/3), όταν γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ 64 με 1-3. Έκτοτε μετράει μόνο πολύ βαριές ήττες!   

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, θα διεξαχθεί στην Τούμπα με ελεύθερη είσοδο και  διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Δραγάτης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαΐδη και Ηλία Κώστογλου, από την ίδια Ένωση.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης από τη σελίδα μας, που για μια ακόμη φορά θα βρεθεί δίπλα στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και φέτος! 

Το πρόγραμμα της 22ης (και τελευταίας) αγωνιστικής:

Γλυφάδα - Μεσσολόγγι 2008 (στις 16:00)

ΟΦΗ - Φείδων Άργους (στις 12:00)

Ατρόμητος - Άρης (στις 17:00)

ΠΑΟΚ - Βόλος 2004 (στις 17:00)

ΑΕΛ 64 - Αμαζόνες (στις 17:00)

Ελπίδες Καρδίτσας - Τρίκαλα (στις 17:00)

Και η βαθμολογία... 

Διαβάστε ακόμη...