ΜVΡ of the Season – Βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος»

Μία σεζόν, πολλοί πρωταγωνιστές. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, σας καλούν να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου για τη σεζόν 2017-18.
ΜVΡ of the Season – Βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος»

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη σεζόν ως Κυπελλούχος και πρωταθλητής στο γήπεδο. Με μια εμφατική απόδειξη της ανωτερότητάς του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Για να φτάσει στο σημείο να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Δικέφαλος έπρεπε να δείξει υπομονή, επιμονή και πίστη στο πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου . Να διαχειριστεί με σύνεση και πείσμα τα στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της Super League Σουρωτή.

Ο χρόνος κύλησε υπέρ του και πλέον μπορεί να νιώθει περήφανος για όσα πέτυχε με τις δυνάμεις του και μόνο, κόντρα σε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.Περήφανοι πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές που χάρη στη σκληρή δουλειά και την ποιότητά τους παρουσίασαν ένα αξιοζήλευτο σύνολο και μια δεμένη οικογένεια. Μία επιτυχία που πιστώνεται ξεκάθαρα στον αρχιτέκτονα της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου .

Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξουμε τον κορυφαίο όλων, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App  διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«.

Την πρώτη σεζόν ήταν ο γερόλυκος Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι μία πολύ σχετική έννοια. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, ο μόνος που σώθηκε από το γενικότερο ναυάγιο.

Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρυσι ο Παναγιώτης Γλύκος , ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να βρούμε τον επόμενο.

Ψηφίστε μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App αυτόν που εσείς θεωρείτε ως τον MVP της σεζόν 2017-18.


Διαβάστε ακόμη...