Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Super League Σoυρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για τον Δικέφαλο. Η Ξάνθη στην πρώτη της ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην άμυνα του Δικεφάλου και πήρε το προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Λουτσέσκου , οι οποίοι αν και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών δεν κατάφεραν να σκοράρουν.Περίπου στα μέσα του δευτέρου μέρους όμως τα πάντα άλλαξαν.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρασε στο γήπεδο τον Μπίσεσβαρ και τον Σάκχοφ στο 67′ και ένα λεπτό μετά τους είδε να συνεργάζονται για να έρθει η ισοφάριση.Ο Ολλανδός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Από την στιγμή που πέρασε στο γήπεδο και έπειτα, έδωσε φρεσκάδα με την παρουσία του, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με το κεφάλι, ενώ έβγαλε και την σέντρα στον Κουλούρη για το 2-1.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κυριάρχησε στις προτιμήσεις του κοινού και συγκέντρωσε το 63,57% των ψήφων κατακτώντας τον ατομικό τίτλο.

Ο μόνος παίκτης που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος Ευθύμης Κολούρης, που έμεινε στην δεύτερη θέση με 22,41%, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμπλήρωσε το βάθρο.

Αυτό ήταν το τρίτο βραβείο του Ολλανδού άσου για την εμφάνισή του κόντρα στην ακριτική ομάδα, καθώς αναδείχθηκε Vodafone MVP, ενώ πήρε και το βραβείο για το Best Goal της αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη...