Ο έλεγχος των δανεικών

Ασίστ για Γιαννούλη και Ουάρντα, επιστροφή σε αποστολή για τον Χαρίση, πρωτάθλημα για τον Πέδρο Ενρίκε. Το Loanees Report του paokfc.gr είναι εδώ, με όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.
Ο έλεγχος των δανεικών

Πέδρο Ενρίκε

Η Καραμπάγκ επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Σαμκαγίτ και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν. Ο Πέδρο Ενρίκε δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του.

Ζάιρο

Ο Ζάιρο έπαιξε για 60 λεπτά στην νίκη της Σέριφ Τίρασπολ επί της Αούτο με 5-2. Ο Βραζιλιάνος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα.

Έρικ Σάμπο

Ο Έρικ Σάμπο ήταν εξαιρετικός στην νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 0-1 στην έδρα της Χαποέλ Χάιφα. Μάλιστα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ξεκίνησε από δική του μπαλιά. Ο Σλοβάκος έβγαλε όλο το 90λεπτο.

Μάριν Λέοβατς

Ο Μάριν Λέοβατς δεν ήταν στην αποστολή της Ριέκα, στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Οσιγιέκ.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ήττα της Σιντ Τρούιντεν με 2-3 από την Έουπεν, ενώ ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, λόγω τραυματισμού, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αχιλλέας Πούγγουρας

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρκα Γκντίνια. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Σαντέσια.

Εργκούς Κάτσε-Γιάννης Μυστακίδης

O Εργκούς Κάτσε αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού με 0-3 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν τιμωρημένος.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

Με τους Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα να παίρνουν φανέλα βασικού, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι. Ο Ουάρντα μοίρασε μία ασίστ και κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Ουμπίδες έγραψε το 1-0, ενώ ασίστ έβγαλε και ο Γιαννούλης.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και δεν ήταν στην 18άδα του Πανιωνίου για την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Παναθηναϊκό.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα της Λαμίας με 1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού.Μανώλης ΠατράληςΟ Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε για 55′ στην εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά με 4-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε για 55′ στην εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά με 4-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ανόρθωσης στην ήττα με 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Τάσος Δημητριάδης-Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Βαριά ήττα για την ΑΕ Καραϊσκάκης με 4-1 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Τάσος Δημητριάδης πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στο 58′ από τον Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ.

Στέργιος Δοδοντσάκης

O Στέργιος Δοδοντσάκης αγωνίστηκε για 74 λεπτά στην ήττα της Σπάρτης με 2-0 από τον Αιγινιακό, εκτός έδρας.

Κρίστι Κούστα

Ο Κρίστι Κούστα παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη του Αιγινιακού με 2-0 επί της Σπάρτης.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης-Γιώργος Κάκκο

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, οι Πόζογλου και Τσελεπίδης ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα και αντικαταστάθηκαν στο 57′ και το 80′ αντίστοιχα, ενώ ο Κάκκο πέρασε σαν αλλαγή στο 66′ , χωρίς κανείς από τους τρεις να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...