Fans’ Man of the Match ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Κουλούρης

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Δεν άφησε περιθώρια στους Κυανέρυθρους, τους κέρδισε με 3-1, όπως και στον πρώτο αγώνα στη Νεά Σμύρνη, και εξασφάλισε την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένας από τους κορυφαίους του Δικεφάλου ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης . Ο νεαρός φορ πήρε την ευκαιρία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και ήταν εξαιρετικός. Μέσα στις περισσότερες φάσεις, έδωσε πολλές μάχες με την αντίπαλη άμυνα, πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ με κεφαλιά και έτρεξε πολύ στα 60 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε.

H ψηφοφορία για το Fans' Man of the Match του αγώνα της Τούμπας, ήταν οριακή και κρίθηκε στην... ψήφο. Εν τέλει το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, αποφάνθηκε πως ο Ευθύμης Κουλούρης θα κατακτήσει τον ατομικό τίτλο με ποσοστό 33,9%.

Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στην δεύτερη θέση όντας εξαιρετικός στην αναμέτρηση, όπου πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά έβγαλε και την ασίστ στον Κουλούρη για το 1-0, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Τζάλμα Κάμπος , που ήρθε από τον πάγκο και προσέδωσε φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...