Μετακομίζει Χαριλάου ο ΠΑΟΚ!

Συμφωνία που ταράζει τα νερά στη Θεσσαλονίκη σύναψε τα μεσάνυχτα ο Ιβάν Σαββίδης με τον Θόδωρο Καρυπίδη! Τι έγινε με Καυτανζόγλειο;
Μετακομίζει Χαριλάου ο ΠΑΟΚ!

Ένεκα της επερχόμενης ανακατασκευής της Τούμπας, όπως ήταν γνωστό, ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο για όσο καιρό θα γίνονταν εργασίες στη φυσική έδρα του ΠΑΟΚ, όμως η συμφωνία διαλύθηκε!

Η διοίκηση του Καυτανζογλείου απέστειλε, από το πουθενά, έγγραφο στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ... επταψήφια (!) νούμερα, κάτι που έκανε έξω φρενών τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν είχαν συμφωνηθεί τέτοια νούμερα μεταξύ των δύο πλευρών!

Εφόσον τέτοια ποσά δεν διατίθεται ο Ιβάν να τα καλύψει, σπάνε αυτόματα οι ρήτρες συμφωνίας με τη διοίκηση του σταδίου, οπότε ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά έπρεπε να βρει μία νέα λύση εν μία νυκτί, πριν προκληθεί αναταραχή μεταξύ των οπαδών για το πού θα φιλοξενηθεί ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά.

Ο Ιβάν πήρε άμεσα τηλέφωνο τον Θόδωρο Καρυπίδη και μέσα σε δύο ώρες, αργά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 01/04, το deal είχε ολοκληρωθεί.

Γιατί επέλεξε το Κλεάνθης Βικελίδης;

Κατ'αρχήν, ο Κλεάνθης Βικελίδης έχει υπηρετήσει τον Δικέφαλο ως προπονητής τη σεζόν 1956-1957 και δεν γινόταν να μην τιμηθεί αναλόγως από τον ΠΑΟΚ!

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Χαριλάου, για αρκετούς μάλιστα αγώνες, το 1980, τότε που η θύρα 8 της Τούμπας είχε γκρεμιστεί, εξ αιτίας του μεγάλου σεισμού που πλήγωσε τη Θεσσαλονίκη το 1978!

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κατάληψη της θύρας 3 του Χαριλάου, στις 20/12/1981, σε εκείνο το Άρης - ΠΑΟΚ, οπότε ο λαός του ΠΑΟΚ θα νιώθει εκεί μέσα σαν στο σπίτι του!

Οι παραπάνω λόγοι ώθησαν τον Ιβάν Σαββίδη να κλείσει αυτήν την ιστορική για την πόλη συμφωνία, αποδεικνύοντας έτσι ότι ποτέ δεν ξεχνά τις επιθυμίες του λαού της ΠΑΟΚάρας... Αναμένεται να δούμε τις αντιδράσεις του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, αλλά και τα σκουξίματα των συμπολιτών...

Καλό μήνα σε όλους!

 

Διαβάστε ακόμη...