Ο Vieirinha τα λέει έξω απ' τα δόντια!

Ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., Αντελίνο Βιεϊρίνια, ξεσπά μέσω του Instagram με ένα κείμενο-φωτιά απευθυνόμενο στη FIFA και την UEFA!
Ο Vieirinha τα λέει έξω απ' τα δόντια!

Εμφανώς αγανακτισμένος ο αρχηγός μας από την ασυδοσία του ΠΟΚ, με τη συνενοχή της δικαστικής εξουσίας και την ανοχή των FIFA & UEFA, κατηγορεί τους δύο φορείς για απραξία και συναίνεση στις αποφάσεις που αδικούν κατάφορα τον Δικέφαλο!

Συγκεκριμένα, λέει:

Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA,

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας. Πριν λίγους μήνες, αποφάσισε να έρθω στη Μακεδονία (τη μοναδική, αυθεντική ελληνική) να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα. Έπαιξα 7 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και τους κέρδισα όλους... Ξεκίνησα τραυματίας και μετά εγχειριζόμενος. Παρ'όλα αυτά, χάρη στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, κέρδισα περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές μας.

Προσπάθησα να μη βουτήξω για πέναλτυ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!!

Προσπάθησα να μη παίξω βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Η ΟΧΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπάθησα να ανατρέψω την απόφαση να φύγουμε από το γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας, άσχετα από το λάθος του διαιτητή. ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και τους συναδέλφους μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο; Σας παρακαλώ, αν ναι, μη βλέπετε εικόνες, αλλά τα πραγματικά γεγονότα!

 

Διαβάστε ακόμη...