Μούγκα στη στρούγκα ...

Η φημολογία των τελευταίων ετών, χτες (23/3) έγινε είδηση...
Μούγκα στη στρούγκα ...

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας,  στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και σε άλλα τρία άτομα, ασκείται ποινική δίωξη για κατοχή-διακίνηση-χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης... Παράλληλα του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα!

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, διαβάστηκε σε παγκόσμιας εμβάλειας ΜΜΕ, όμως αυτά της πρωτεύουσας-εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- σχεδόν το αποσιώπησαν, κρατώντας μια ιδιαίτερα διακριτική στάση, στα όρια της πολύ περίεργης!!! Αντίθετα φρόντισαν -εντελώς συμπτωματικά- με παντί τρόπο να δώσουν τεράστια έκταση στην photo του Ιβάν Σαββίδη στο ματς με την ΑΕΚ, επιδιώκοντας την εξόντωσή του ... 

Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, ο κόσμος δεν είναι τόσο αφελής όσο το μικρό μυαλό σας φαντάζεται, κύριοι! Καταλαβαίνουμε πολύ καλά το παιχνίδι που παίζετε, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Ιβάν Σαββίδη που σας χαλάει την πιάτσα, καθότι ... λαγός, σύμφωνα με τα όσα εσείς γράψατε, μεταφέροντας δηλώσεις των αφεντικών σας!

Μια ΠΑΕ που φέτος διεκδικεί τον τίτλο έχει επικεφαλής παράγοντα που διώκεται με ασήκωτες κατηγορίες! Φανταστείτε το θα γινόταν αν στη θέση του ήταν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ! Τι χαμός θα είχε ξεσπάσει και τι προβολή θα είχε το θέμα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως σχεδόν ... γαργάρα!

Για ποιο καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο ωρύονται αυτοί που είναι μπλεγμένοι (σύμφωνα με τα στοιχεία ως τα μπούνια!)

Υ.Γ. Καλά ξεμπερδέματα και σε όσους στήριξαν πρόσωπα και καταστάσεις

Διαβάστε ακόμη...