Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Πλούσιος σε δράση ο Μάρτιος για τους διεθνείς του Δικεφάλου, με πολλά φιλικά αλλά και επίσημα παιχνίδια ενόψει.
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις και το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσουν, από το paokfc.gr.

Ο Μίκαελ Σκίμπε συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ελβετία (23.03, 20:00 ΟΑΚΑ) και Αίγυπτο (27.03, 20:00 Ζυρίχη) τον Δημήτρη Πέλκα . Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την φετινή σεζόν, έχει κερδίσει δικαιωματικά μία θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι μόνος.Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία θα έχει στο πλευρό του δύο συμπαίκτες του στον Δικέφαλο, οι οποίοι μάλιστα έλαβαν κλήση για πρώτη φορά.

Ο λόγος για τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Λημνιό , οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στην πρώτη, χρονικά, φιλική μάχη της Εθνικής Ελλάδας και στην συνέχεια θα ενσωματωθούν σε αυτή των Ελπίδων για το επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία (27.03. Ξάνθη 16:00). Εκεί θα τους περιμένει και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , που είναι μεταξύ των επιλογών του Αντώνη Νικοπολίδη.

Σε ρυθμούς Mundial κινείται η Εθνική Σερβίας. Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην αποστολή οι Σέρβοι θα δώσουν δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια κόντρα στο Μαρόκο (23.03, Τορίνο) και Νιγηρία (27.03 Λονδίνο), στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα το παγκόσμιο της Ρωσίας.

Ο Ρόμπερτ Μακ ετοιμάζει βαλίτσες για Μπανγκόνγκ. Η Εθνική Σλοβακίας θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά King's Cup, μαζί με τις Γκαμπόν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την οικοδέσποινα Ταϊλάνδη. Οι Σλοβάκοι θα δώσουν δύο παιχνίδι τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 22 και 25 Μαρτίου.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς θα ενισχύσει την προσπάθεια την Εθνικής Βοσνίας Ερζεγοβίνης U21 στα προκριματικά του Euro 2019. Οι Βόσνιοι θα αντιμετωπίσουν στις 23 Μαρτίου στις 15:00 την Ουαλία στη Ζένιτσα και στις 27 του μήνα στις 18:00 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας, στο Βαντούζ.

Κλήση έλαβε και ο... βενιαμίν της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου, Μάριος Σιαμπάνης , ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του στη Κ20 του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Λύρατζη, Κώστα Δημητρίου, Κώστα Χατζηδίμπα, Κώστα Μπαλογιάννη και Γιώργο Τζοβάρα, θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας U21 που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την Elite Round του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. H χώρα μας θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Τσεχία και την Πολωνία, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο, που την πρόκριση θα πάρει μόνο ο πρώτος.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο Μελέτιος Μίσκοβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας U19 που θα ταξιδέψει στην Ρουμανία. Οι Σέρβοι πέρα από τους οικοδεσπότες θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία και την Σουηδία.

Τέλος οι Ταλιχμανίδης, Θεοδωρίδης, Βουτσάς, Μουτζούρης και Βρακάς θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας U17 για τα παιχνίδι της Elite Round που θα διεξαχθούν στην Πάτρα. Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Νορβηγία και τη Σκωτία.

Διαβάστε ακόμη...