«Στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Με ανακοίνωσή του μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη.
«Στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Αναλυτικά:

«Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος και έχοντας την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δυστυχώς αναγκαζόμαστε μία ακόμη φορά να βιώσουμε τον ΠΑΟΚ μέσα μας, όπως ξέρουμε πολύ καλά και μάθαμε από παιδιά. Εσωστρέφεια ,αδικία, διχόνοια, αυτοκαταστροφή.

Αυτή τη φορά όμως έγινε πράξη κάτι που πριν λίγα χρόνια ήταν απλά ένα σύνθημα για τον πρόεδρο και τα κοχόνες που δεν είχε. Κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυστηρή κριτική σε όλους , στους εαυτούς μας, αλλά το κυριότερο σε αυτόν που ηγείται του καραβιού, όποιος και αν είναι αυτός όσα χρήματα και να έχει γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είναι κανείς επάνω από την ομάδα που λατρεύουμε.

Είναι μέλος της οικογένειας με τα στραβά του, έτσι τον αποδεχόμαστε, έτσι τον στηρίζουμε και έτσι συμπορευόμαστε μαζί του στις αποφάσεις του πάντα με στόχο τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρευτήκαμε, όπως ακριβώς ζήτησε και αυτός την πρώτη μέρα του στο σύλλογο «Ευχή μου είναι σε λίγα χρόνια να με αγαπήσετε για το χαρακτήρα μου και όχι για τα χρήματά μου».

Πραγματικά θυμώνουμε που αμέσως μετά το τέλος της προχθεσινής φαρσοκωμωδίας Α.Σ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Σύλλογος Παλαιμάχων δεν πήραν θέση έστω και με μία απλή επίσημη αναφορά. Είμαστε σίγουροι πως αν έπρεπε να καλύψουν κάποια «τρύπα» θα συνωστιζόντουσαν στους διαδρόμους του Μακεδονία Παλλάς.

Λοιποί κλακαδόροι, οσφυοκάμπτες, γλύφτες πολιτικοί και συστημικοί δεν περιμένουμε κάτι άλλο εκτός από την επόμενη ευκαιρία σας να απλώσετε το χέρι.

Αφήσαμε τελευταίους τους πολλούς, τη μεγάλη μάζα, τον απλό κόσμο του συλλόγου, οι επαναστάσεις δεν γίνονται από το φέισμπουκ, δεν γίνονται από τους καναπέδες και φυσικά δεν γίνονται σε τηλεφωνικές γραμμές πουλημένων δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών.

ΥΓ. Για τους ιδρυθέντες το 2014 και το θίασο του Αλαφούζου με τους δανεικούς μας θα επανέλθουμε γιατί θέλουμε κάνα 2 μέρες για να γράψουμε τα μισά από τα κατορθώματα τους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ»

Διαβάστε ακόμη...