Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Ένα νέο βραβείο, μια καινούργια συνεργασία έρχεται να δώσει τα εύσημα στις στιγμές που μας κάνουν ν'αγαπάμε το ποδόσφαιρο λίγο παραπάνω.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ και nak Shoes καθιερώνουν το Play of the Month.

 Έχουμε συνηθίσει να βραβεύονται μονο τα γκολ. Εν μέρει λογικό διότι αυτά κρίνουν τους αγώνες. Από την άλλη άδικο, μιας και στα 90 λεπτά ενός αγώνα μπορούν να συμβούν δεκάδες ενέργειες, εμπνεύσεις, συνδυασμοί, αποκρούσεις που περνούν σε δεύτερη μοίρα.Γι'αυτό ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη nak Shoes αποφάσισαν να βραβεύουν και το Play of the Month.

Πρώτος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός άσσος έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. Μία πάσα που φαίνεται απλή αλλά δεν είναι, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, χάρισε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Την σκυτάλη παίρνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ ήταν απολαυστικός και οι προσπάθειες των αντιπάλων να τον αναχαιτίσουν έπεσαν στο κενό τις περισσότερες φορές. Ένα από τα θύματά του ήταν ο Ζίζιτς, ο οποίος στην φάση του 35ου λεπτού δέχθηκε μία διπλή προσποίηση από τον αρχηγό του Δικεφάλου.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ έρχεται και η τρίτη φάση που θα διεκδικήσει τον τίτλο. Ο λόγος για την «ποδιά» του Μαουρίσιο στον Φατιόν. Ο παίκτης των Θεσσαλών προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος βρισκόταν πάνω στην τελική γραμμή. Ο τρόπος που βρήκε ο παίκτης του Δικεφάλου για να αποφύγει τον αντίπαλό του ήταν μοναδικός σε σύλληψη και εκτέλεση.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Φεβρουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...