Ανακοίνωση και κάλεσμα των ΣΦ ΠΑΟΚ

Με αφορμή τα όσα έγιναν, και κυρίως τα όσα δεν έγιναν, την Κυριακή 25/2/2018 στο γήπεδο της Τούμπας αποφασίσαμε να πάρουμε θέση και να υπερασπιστούμε το αυτονόητο απέναντι στο θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί από τα καρκινώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ανοχή του ελληνικού κράτους.
Ανακοίνωση και κάλεσμα των ΣΦ ΠΑΟΚ

Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο δίλημμα που έχουμε είναι το εξής: Από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις;

Να σταθείς στην ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, την ομάδα που οι πρώην παίκτες της ομολόγησαν ότι κλέβουν ακόμη και το παιδί τους για ένα πρωτάθλημα; Την ομάδα που μας έμαθε το σύγχρονο fair play με την ατάκα “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να γ.........”, την ομάδα του Παπαπέτρου, του Καλαθενού, του Καζναφέρη, του Σπάθα και του Παππά, την ομάδα που έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη για την παράγκα και τα θρυλικά κατορθώματά της; Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που παρακολούθησε τα γεγονότα και έχει κρίση αντιλαμβάνεται ότι οι κόκκινοι κατέβηκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να μην γίνει το παιχνίδι. Το γιατί το ξέρουν όλοι.

Ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού που παριστάνει τον προπονητή έκανε τον ετοιμοθάνατο από ένα ανοιχτό ρολό χαρτιού που ζυγίζει λιγότερο από εκατό γραμμάρια. Αρχικά ξεκίνησε να πονάει στο μάτι, μετά στο μάγουλο, μετά στο άνω χείλος και τελικά βρέθηκε με κολάρο. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι παρά το θανάσιμο τραυματισμό του δεν δέχτηκε να εξεταστεί άμεσα από τον αρμόδιο γιατρό του παιχνιδιού βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Η γενναία ομάδα του λιμανιού έφυγε από το γήπεδο εφαρμόζοντας δικούς της κανονισμούς, ο υπάλληλος που παριστάνει τον προπονητή κατέληξε σε ιδιωτική κλινική, και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, που όλως τυχαίως ανήκει σε όμιλο που είναι χορηγός του Ολυμπιακού και ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Δεν θέλουμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά, παρά το ελεεινό και προκλητικό θέατρο που θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα πιο κακοπαιγμένα έργα όλων των εποχών. Απαιτούμε να γίνει ο αγώνας κανονικά και να τους προσφέρουμε, έστω και με καθυστέρηση, αυτό που τους αξίζει. Η φιλοσοφία μας σαν οπαδοί είναι τέτοια που δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε κάτι άλλο. Αντίθετα με τους άλλους, εμείς είμαστε περήφανοι που παραμένουμε στις κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας. Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε αντιπρόεδροι στην ΠΑΕ ή πρόεδροι στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, δε νιώθουμε περήφανοι όταν κελαηδάμε πίσω από εκατοντάδες μπάτσους και μπράβους, δεν έχουμε βλέψεις να γίνουμε ζάπλουτοι μόνο και μόνο επειδή είμαστε άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας την αναβίωση του τέως Π.Ο.Κ και νιώθουμε περήφανοι γιατί νιώθουμε ότι κάτι κάνουμε σωστά. Οι αιώνιοι εχθροί γίνονται σύμμαχοι μέσα σε λίγες ώρες ενώ τα πράσινα και κίτρινα ΜΜΕ μετακινούνται συνεχώς προς το κόκκινο. Επιπλέον, οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι επιλέγουν την ανθρωποφαγία με θύμα τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πάνε να του φορτώσουν μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντι. Το κερασάκι στην τούρτα της ξεφτίλας έρχεται από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: Δεν διστάζει να μετατραπεί σε δικαστή προεξοφλώντας μία τιμωρητική απόφαση που αν παρθεί θα αποτελέσει ένα σκάνδαλο μεγατόνων και χαρακτηρίζει “ηλίθιο” ένα άτομο (με λευκό ποινικό μητρώο) που συνελήφθη επειδή πέταξε ένα χαρτί και αν κριθεί ένοχος τότε αυτομάτως θα ενοχοποιήσει και άλλες τριάντα χιλιάδες κόσμου.

Παρόλα αυτά, δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στη μαγική ελληνική επικράτεια. Μπορεί, για παράδειγμα, να βρεθεί κάποιο πλοίο με 2,1 τόνους ηρωίνης και η δικαιοσύνη να αποφανθεί ότι η ηρωίνη ήταν ασυνόδευτη. Μπορεί να βρεθεί κάποιος γιατρός-καμικάζι που θα δηλώσει ότι ένα ρολό χαρτιού σε συνδυασμό με το φύσημα του Βαρδάρη είναι ικανό να σε στείλει διασωληνωμένο στην εντατική για ένα χρόνο. Μπορεί να συμμαχήσει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης με την εισαγγελία του Πειραιά και να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το φετινό, το επόμενο και το μεθεπόμενο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά είναι πιθανά, αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Μετά από δεκαετίες η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σαν ρεαλιστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό η ενότητα και η συσπείρωση του ασπρόμαυρου λαού αγγίζουν το 100%. Εννοείται πως δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, αλλά προειδοποιούμε τους πάντες ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας στερήσει οτιδήποτε δικαιούμαστε. Όπως λένε και οι στίχοι ενός γνωστού τραγουδιού “Έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις”. Ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ που έχει πάει στο γήπεδο έστω και μια φορά στη ζωή του, οι αόρατοι μέχρι στιγμής βετεράνοι του συλλόγου, μέλη και διοικήσεις σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ, άντρες, γυναίκες, παιδιά και γενικότερα όσοι δηλώνουν ΠΑΟΚ οφείλουν να γίνουν η ασπίδα του συλλόγου.

Εμείς, ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή σε κάθε μάχη που θα χρειαστεί να δώσουμε και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά. Ο ΠΑΟΚτσής έχει βιώσει στο πετσί του ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί σε αυτή τη ζωή και πως όλα έρχονται μέσα από αγώνες, όπως διδάσκει το πρόσφατο αλλά και μακρινό παρελθόν. Οι ιδρυτές του συλλόγου ήταν πρόσφυγες που έχτισαν τη ζωή τους από την αρχή κυνηγημένοι από τους εκεί μουσουλμάνους και χλευασμένοι από τους εδώ χριστιανούς. Το γήπεδο της Τούμπας έγινε από προσωπική εργασία του ανώνυμου ΠΑΟΚτσή. Τα μεγαλύτερα αθλητικά συλλαλητήρια (στις 4/11/1998 με αφορμή τη σφαγή Παπαπέτρου & στις 25/11/2007 με απαίτηση τη ρύθμιση χρεών), οι δεκάδες πορείες που σημάδεψαν την πόλη της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2006 με αποκορύφωμα τα μεγαλειώδη εγκαίνια της ΔΕΘ, η μεγαλύτερη μηχανοκίνητη πορεία σε ελληνικές φυλακές (8/4/2009 με αφορμή το νόμο Ορφανού) και πολλά άλλα έχουν ένα κοινό: Σφραγίδα ΠΑΟΚ.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, 2/3/2018, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας/Θράκης στις 5 το απόγευμα.

Συγκεντρωνόμαστε εκεί, την ίδια ώρα που εκδικάζεται η υπόθεση για το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα της ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης.

'Όλοι εκεί, δεν περισσεύει κανείς.

ΥΓ :Απαιτούμε από όλους τους ανύπαρκτους βουλευτές Βορείου Ελλάδος να τοποθετηθούν άμεσα.

ΥΓ2:Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το Λευκό.

ΥΓ3: Αύριο Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ όλοι οι σύνδεσμοι Θεσσαλονίκης και επαρχίας στο Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας

ΥΓ4:Άπαντες έτοιμοι. Ο κύβος ερρίφθη

Ο αγώνας συνεχίζεται....

Διαβάστε ακόμη...