Fans’ Man of the Match ο Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Λαμία για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μακ

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη μέσα σε λίγα λεπτά παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Δικεφάλου, ο οποίος έφτασε σε μία... επαγγελματική νίκη με 0-2 και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα διεύρυνε το νικηφόρο σερί του.

Ένα από τα κομβικά πρόσωπα της αναμέτρησης για την ομάδα του Λουτσέσκου ήταν ο Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος ξεκίνησε στο δεξί άκρο της επίθεσης και ήταν εξαιρετικός. Έτρεξε πολύ, ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και η μπάλα πέρασε από τα πόδια του και στα δύο γκολ του Δικεφάλου, που προήλθαν από δικά του γυρίσματα στην αντίπαλη περιοχή.

Στην ψηφοφορία για το Fans' Man of the Match του αγώνα στη Λαμία, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, επέλεξε τον Μακ ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με ποσοστό 31,99%.

Σκληρή μάχη δόθηκε για το δεύτερο σκαλί του βάθρου, με τον Δημήτρη Πέλκα να επικρατεί για μερικές ψήφους του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έμεινε τρίτος. Αμφότεροι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και συνέβαλαν τα μέγιστα για να έρθει ένα ακόμα τρίποντο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...