Fans’ Man of the Match ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Βαρέλα

 Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο. Η ΑΕΛ κατάφερε να αντισταθεί για 12 μόλις λεπτά, πριν έρθει ο Εβγέν Σάκχοφ και ανοίξει το σκορ. Ο ΠΑΟΚ χτύπησε ξανά στο φινάλε του πρώτου και στην έναρξη του δευτέρου μέρους και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.Ο άνθρωπος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα .

Πέρα από την πληθωρική του παρουσία στο αμυντικό κομμάτι, όπου κυριάρχησε, ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι βοήθησε και στην γραμμή κρούσης. Με μία εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, και πρώτο για τον ίδιο την φετινή σεζόν, μετά από κόρνερ του Πέλκα και κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο.

Μάλιστα μετά το υπέροχο γκολ του, ο στόπερ του ΠΑΟΚ προσέφερε ένα από τα highlights της σεζόν, πανηγυρίζοντας μαζί με τον γιο του, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την εστία σε ρόλο ball boy, χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους

.Στην ψηφοφορία για το Fans' Man of the Match του αγώνα στο Περιστέρι, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, επέλεξε τον Βαρέλα ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με ποσοστό 36,43%.

Έντονη ήταν η μονομαχία της δεύτερης θέσης, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να επικρατεί στα σημεία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα βραβείο του, μετά από αυτό του Vodafone MVP.

Διαβάστε ακόμη...