Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

 Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Εβγέν Σάκχοφ στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης, πίεσε για την νίκη, αλλά με γκολ των Κάνιας και Κουλούρη , ο ΠΑΟΚ συνέχισε το νικηφόρο του σερί.

Ένας από τους κομβικούς παίκτες για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός μπήκε στο δεύτερο μέρος στην θέση του Πέλκα και άλλαξε την μεσοεπιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ. Έδωσε δύο ασίστ, ενώ ήταν εξαιρετικός στον έλεγχο του ρυθμού, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, βοηθώντας παράλληλα και στα μετόπισθεν.

Στην ψηφοφορία για το Fans’ Man of the Match του αγώνα στο Περιστέρι, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, επέλεξε τον Μπίσεσβαρ ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με ποσοστό 36,52%, μετά από σκληρή μάχη με τον Ευθύμη Κουλούρη . Ο νεαρός φορ έδωσε μία ασίστ και πέτυχε ένα γκολ, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην σεζόν. Την τριάδα έκλεισε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , ο οποίος μπορεί να είδε την εστία του να παραβιάζεται σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...