Το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ ζωντανά από το PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για έναν ακόμα "τελικό" στην κούρσα για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.
Το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ ζωντανά από το PAOK TV

Το PAOK TV μεταφέρει με εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου, το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για τη Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις... μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.Την Δευτέρα (12.02, 19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με μόλις € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΛ θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Παρασκευή 09.02 μέχρι τις 17:00 και την Δευτέρα 12.02 από τις 09:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Διαβάστε ακόμη...