Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Το σερί του Δικεφάλου δεν σταμάτησε ούτε στα Γιάννενα.

Ο αήττητος στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ βρήκε απέναντί του έναν αποφασισμένο ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα σε ένα ημίχρονο φρόντισε να κλειδώσει το τρίποντο με τρία γκολ και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ ήταν άκρως αποτελεσματικός, όντας μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του, αφού σέρβιρε το πρώτο και έβαλε τα άλλα δύο, ενώ ήταν δραστήριος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους προς την αντίπαλη εστία.

Στην ψηφοφορία για το Fans’ Man of the Match του αγώνα στα Γιάννενα, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, χάρισε στον Πρίγιοβιτς ποσοστό 45,53% και του χάρισε το βραβείο του πολυτιμότερου.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, όσο και σε αυτή του δεξιού επιθετικού, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος επέστρεψε με γκολ μετά από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στην μύτη.

Διαβάστε ακόμη...