Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το 2018 ο ΠΑΟΚ που σημείωσε έξι νίκες, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του Ιανουαρίου.

Πρώτος μονομάχος ο Τζάλμα Κάμπος . Ο Ανγκολέζος μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στο 2018 και ήταν πρωταγωνιστής στα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Αγωνίστηκε και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, επέδειξε την γνωστή του συνέπεια στο τακτικό κομμάτι και παράλληλα ήταν άκρως ουσιαστικός. Πέτυχε τρία γκολ, δύο κόντρα σε Λεβαδειακό και ένα εκτός έδρας με την ΑΟΚ Κέρκυρα, ενώ ξεκίνησε την φάση του δεύτερου γκολ εναντίον του Ατρομήτου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τον Κάμπος απειλεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, αφού ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στα 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Τον Ιανουάριο υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε πέντε παιχνίδια, έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις και καθοδήγησε άψογα την αμυντική γραμμή του.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος μπακ θα προσπαθήσει τον Ιανουάριο να κάνει... χατ τρικ κατακτώντας το βραβείο για τρίτο μήνα μέσα στην σεζόν μετά τις επιτυχίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Δύο γκολ, μία ασίστ, αστείρευτο πάθος, κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Μάτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον φετινό ΠΑΟΚ.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Ψηφίστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...