Fans’ Man of the Match ο Σάκχοφ

Ο Εβγέν Σάκχοφ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Σάκχοφ

Το έργο ήταν δύσκολο εξ αρχής. Κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες την φετινή σεζόν, ο Δικέφαλος ήθελε να πάρει καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ατρόμητος του έβαλε δύσκολα αλλά εν τέλει ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και να έχει τον πρώτο λόγω ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Παίκτης-κλειδί για τον Δικέφαλο ήταν ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος επέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός του και ήταν κομβικός στην νίκη της ομάδας του.

Έφτιαξε το πρώτο γκολ, βγάζοντας την ασίστ στον Πέλκα με εξαιρετικό τακουνάκι, πέτυχε το δεύτερο με εντυπωσιακή κεφαλιά και γενικά ήταν άψογος στα καθήκοντά του στην μεσαία γραμμή της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στο επιθετικό, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Σάκχοφ κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, συγκεντρώνοντας ποσοστό 23,63%, μετά από σκληρή μάχη. Δεύτερος έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι στον ρόλο του αριστερού μπακ, έχοντας για highlight μία εξαιρετική ενέργεια στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Βαρέλα , που διανύει περίοδο φόρμας και το αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...