Fans’ Man of the Match ο Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μακ

 

Άλλο ένα τρίποντο στην κούρσα του πρωταθλήματος για τον Δικέφαλο, το έκτο συνεχόμενο, το οποίο μάλιστα διατήρησε και το απόλυτο των νικών στην Τούμπα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε στο γήπεδο με στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, έτσι ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων και με όμορφο ποδόσφαιρο έφτασε σε ένα άνετο 3-0.

Από τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση του Δικεφάλου ήταν ο Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος άσος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο στον Δικέφαλο για την νίκη, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και άψογο τελείωμα. Πέρα από το γκολ ο Μακ ήταν δραστήριος σε όλη την αναμέτρηση, είχε μεγάλη συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ήταν σωστός στο τακτικό κομμάτι και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Μακ κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, συγκεντρώνοντας ποσοστό 39,26%. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος ήταν εξαιρετικός ως αριστερός μπακ σε ένα ακόμα παιχνίδι, με συνέπεια στην άμυνα και μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ τρίτος έμεινε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος πέτυχε ένα ακόμα γκολ την φετινή σεζόν, φτάνοντας τα 15.

Διαβάστε ακόμη...