Ο έλεγχος των δανεικών

O Λάζαρος Λάμπρου ήταν αναμφίβολα το πρόσωπα της αγωνιστικής, καθώς πέρασε σαν αλλαγή και βρήκε δίχτυα για να σώσει τον βαθμό για την ομάδα του.
Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report του paokfc.gr είναι εδώ, με όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.

 Έρικ Σάμπο

Ο Έρικ Σάμπο δεν βρέθηκε στην αποστολή της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, στην νίκη 4-2 επί της Χαποέλ Μπνέι Σανίν εντός έδρας.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε όλη την εκτός έδρας ήττα της Σιντ Τρούιντεν από την Μπέβερεν, ήταν μαχητικός, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ο Χάρης Χαρίσης ήταν τιμωρημένος και δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας του.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στα Ιωάννινα χωρίς τον τιμωρημένο Αμρ Ουάρντα, αλλά με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα στην βασική 11άδα και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από τους Ζωσιμάδες. Χατζηισαΐας και Γιαννούλης είχαν εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι, με τον δεύτερο να ταλαιπωρεί σε πολλές περιπτώσεις την άμυνα του ΠΑΣ.

Λάζαρος Λάμπρου

O Λάζαρος Λάμπρου πέρασε σαν αλλαγή στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης του Πανιωνίου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και με ένα όμορφο γκολ χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. Αυτό ήταν το έκτο τέρμα του νεαρού άσου την φετινή σεζόν, ο οποίος μετράει και πέντε ασίστ.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη της Λαμίας επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Μάνωλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης δεν βρισκόταν στην αποστολή του Πλατανιά, στην εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου μπήκε στο 69ο λεπτό της εντός έδρας νίκης της Ανόρθωσης με 3-1 επί του Εθνικού Άχνας, παίρνοντας πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητριάδης αγωνίστηκε για 82′ λεπτά στην λευκή ισοπαλία της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Ο νεαρός μέσος είχε θετική παρουσία, έδωσε πολλές μάχες, ενώ έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία στο 49′ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στέλιος Πόζογλου-Γιώργος Κάκκο-Τίμος Τσελεπίδης

Σημαντικό βαθμό πήρε ο Πανσερραϊκός εντός έδρας κόντρα στον δυνατό ΑΟ Τρίκαλα με 1-1. Ο Τσελεπίδης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ο Κάκκο αντικαταστάθηκε στο 69′, ενώ ο Πόζογλου πέρασε σαν αλλαγή στο 62′.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν βρέθηκε στην αποστολή της Δόξας Δράμας για το εντός έδρας 2-2 κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη...