Fans’ Man of the Match ο Μάτος

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της εκτός έδρας κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα για την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μάτος

Το νικηφόρο σερί του Δικεφάλου συνεχίστηκε, καθώς οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έκαμψαν την αντίσταση της ΑΟΚ Κέρκυρας και πήραν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, στην μάχη του πρωταθλήματος.Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και ευτύχησε να την μετουσιώσει σε γκολ στο 25′. Δράστης, για μία ακόμα φορά, ο Λέο Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ απέδειξε εκ νέου ότι κατέχει το γκολ, ειδικά από τις στημένες φάσεις, και άνοιξε το δρόμο στην ομάδα του για μία ακόμα νίκη, με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια .Πέρα από το γκολ ο ακραίος αμυντικός του Δικεφάλου ήταν εξαιρετικός σε όλη την αναμέτρηση, με συνέπεια στο ανασταλτικό κομμάτι και πολλές προωθήσεις οι οποίες έβαλαν δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Μάτος κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, συγκεντρώνοντας ποσοστό 33,09%. Δεύτερος ήρθε ο Δημήτρης Πέλκας που βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι και το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέλιος Μαλεζάς .

Διαβάστε ακόμη...