Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report του paokfc.gr είναι εδώ, με όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.
Ο έλεγχος των δανεικών

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο την φετινή σεζόν, με τους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα να παίρνουν φανέλα βασικού. Οι δύο πρώτοι είχαν θετική παρουσία, ενώ ο Ουάρντα αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του Περιστερίου καθώς νικήθηκε από τον Κυριακίδη σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Παναιτωλικό να φεύγει με το διπλό με 0-1 χάρη σε γκολ του Ρόσα.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της ισοπαλίας με 1-1 του Πανιωνίου στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας ήταν εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ήττα της Λαμίας με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά με 3-2 από την Ξάνθη.

Τίμος Τσελεπίδης-Στέλιος Πόζογλου-Γιώργος Κάκκο

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Αιγινιακό εκτός έδρας έχοντας στην σύνθεσή του τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Τίμος Τσελεπίδης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση και είχε καλή παρουσία στα μετόπισθεν, ο Στέλιος Πόζογλου βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο 25′ και ο Γιώργος Κάκκο, που επέστρεψε ως δανεικός στην ομάδα των Σερρών αγωνίστηκε για 65′ λεπτά.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητριάδης αγωνίστηκε για 58 λεπτά στην εντός έδρας ήττα της ΑΕ Καραϊσκάκης από την Παναχαϊκή με 0-1.Μπόγκνταν ΡανγκέλοφΟ Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν ήταν στην αποστολή της Δόξας Δράμας στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Διαβάστε ακόμη...