Ο έλεγχος των δανεικών

Ποδαρικό με γκολ για τους Λάμπρου, Πόζογλου και Ουάρντα, ο οποίος έβγαλε και μία ασίστ στο πρώτο τους παιχνίδι για το νέο έτος.
Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report του paokfc.gr είναι εδώ, με όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.

 Έρικ Σάμπο

Ο Έρικ Σάμπο δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ με 0-2 επί της Μακάμπι Χάιφα.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

O Ατρόμητος έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος και επικράτησε με 0-3 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης ήταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι και βοήθησαν την ομάδα του Περιστερίου να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων για να κάνει στο 9′ το 0-2, ενώ λίγο πριν το φινάλε έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ντιγκινί για το τελικό 0-3.

Λάζαρος Λάμπρου

Με γκολ μπήκε στο νέο έτος και ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο νεαρός εξτρέμ πήρε φανέλα βασικού στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα και με δικό του γκολ έβαλε μπροστά τον Πανιώνιο στο δεύτερο μέρος, στο 76′ αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Γρηγορίου, δύο λεπτά πριν ο Παπαγεωργίου γράψει το τελικό 3-1.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας πήρε φανέλα βασικού στην εντός έδρας ήττα της Λαμίας από την Ξάνθη με 0-1, έχοντας καλή απόδοση, αλλά χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης έμεινε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στην Λεωφόρο.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου πέρασε σαν αλλαγή στις καθυστερήσεις της νίκης της Ανόρθωσης με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

Τάσος Δημητριάδης

Ο Τάσος Δημητριάδης πήρε φανέλα βασικού στην νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκη κόντρα στον Εργοτέλη με 2-1. Ο νεαρός μέσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην φάση του πρώτου γκολ της ομάδας του, το οποίο ξεκίνησε από δική του εκτέλεση κόρνερ, ενώ αντικαταστάθηκε στο 56′.

Τίμος Τσελεπίδης-Στέλιος Πόζογλου

Οι Τίμος Τσελεπίδης και Στέλιος Πόζογλου βρέθηκαν και πάλι στην βασική 11άδα του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Πόζογλου σκόραρε το μοναδικό γκολ των Σερραίων μετά από σέντρα του Γκούρτσα, με την ομάδα του να δέχεται στις καθυστερήσεις του αγώνα το γκολ της ισοφάρισης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαβάστε ακόμη...