Top Videos: Τα δημοφιλέστερα βίντεο της σεζόν

Το 2017 ήταν μία χρονιά ορόσημο για το PAOK TV. Το κανάλι του Δικεφάλου πέρασε στην νέα εποχή, αποκτώντας την νέα του πλατφόρμα.
Top Videos: Τα δημοφιλέστερα βίντεο της σεζόν

Παραλληλα, σας παρουσίασε για ακόμα μία χρονιά τα πάντα σχετικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο της φετινής σεζόν στη στήλη Top Videos.

Ο Πολύβιος Δημητριάδης επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε για εσάς αποκλειστικά βίντεο τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα από το paokfc.gr και τα New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνεντεύξεις, παρασκήνια, training report, ζωντανές μεταδόσεις αγώνων σας κράτησαν δίπλα σε όλες τις εξελίξεις και τα σημαντικά γεγονότα.

Επίσης, οι ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικού απέκτησαν τη δυνατότητα να βλέπουν σε Full HD τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για τη Super League Σουρωτή εύκολα και άμεσα, με ένα απλό κλικ μέσα από το ανανεωμένο PAOK TV.

Το paokfc.gr μέσα από την στήλη Top Videos σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα βίντεο της σεζόν 2017-18. Μία… ντουζίνα για όλα τα γούστα. Από στιγμιότυπα και παρακάμερα, μέχρι ατυχήματα, bloopers και… εκπομπές μαγειρικής.

Δείτε ΕΔΩ τα δημοφιλέστερα βίντεο της σεζόν

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...