ΠΑΕ ΠΑΟΚ & Brokers Jeans μαζί για τα επόμενα 2 χρόνια

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η συνεργασία της Brokers Jeans με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καλεσμένοι οι VIP του γηπέδου της Τούμπας, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της οικογένειας του Δικεφάλου, καθώς επίσης και άνθρωποι του χώρου της μόδας.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ & Brokers Jeans μαζί για τα επόμενα 2 χρόνια

 Oι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια ,   Εβγέν Σάκχοφ και Ροντρίγκο Ρέι , παρουσίασαν στον κόσμο τα νέα επίσημα κοστούμια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με όλους τους καλεσμένους και είχαν και την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα ρούχα της εταιρείας. Στην εκδήλωση όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν μία ειδική έκπτωση για τις δικές τους αγορές μέσα από μία μεγάλη γκάμα κομψών, σύγχρονων και ποιοτικών ρούχων όπως επίσης και την δική τους Brokers VIP Discount Card!

Τους καλεσμένους καλωσόρισαν τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Jeans, κ.Γιώργος Νικολής, όσο και ο Διευθυντής Χορηγιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Λάγγαρης, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συνεργασία των δύο εταιρειών.

Η Brokers Jeans είναι και επίσημα ο νέος Fashion Partner του Δικεφάλου και θα προμηθεύει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κοστούμια για τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr και την κάμερα του PAOK TV αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση.

Δείτε ΕΔΩ τις εικόνες απο την εκδήλωση

Διαβάστε ακόμη...