Χρόνια Πολλά Αχιλλέα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 22, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.
Χρόνια Πολλά Αχιλλέα

 Αθόρυβα, όπως κινείται μέσα στ’ αποδυτήρια, κάνει σταθερά βήματα προόδου. Το 2012 ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα Λάρισας, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο και παρέμεινε στην Κ20 παρότι γεννημένος το 1995 για να αφομοιώσει καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου.

Δεν άργησε να πάρει…προαγωγή. Ο Αγγελος Αναστασιάδης τον είδε στα οικογενειακά φιλικά με την πρώτη ομάδα, ξεχώρισε τις ικανότητές του κι από τα μισά της σεζόν εισηγήθηκε την προσθήκη του στο ρόστερ του Δικεφάλου. Κόντρα στη Βέροια ο  Αχιλλέας Πούγγουρας  έκανε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. «Η πιο χαρούμενη στιγμή μου από τη μέρα που άρχισα το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Tην περσινή σεζόν είχε έρθει η ώρα της ποδοσφαιρικής ενηλικίωσης. Χώρος στο ρόστερ δεν υπήρχε και έτσι αποφασίστηκε ο Πούγγουρας να πάει δανεικός στην Βέροια. Εκεί ήρθε το ξέσπασμα. Ο νεαρός αμυντικό αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Super League και άφησε άριστες εντυπώσεις, για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ως ένας κανονικός πια ποδοσφαιριστής.

Την περσινή σεζόν ο νεαρός αμυντικός βρήκε θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου και έπαιξε σε επτά παιχνίδια, ενώ και φέτος παρέμεινε στον Δικέφαλο και έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...