Στον Πέλκα τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας με 4-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα,
Στον Πέλκα τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας με δύο εντυπωσιακές ενέργειες. Ο νεαρός μέσος εκτός από τον αγωνιστικό χώρο ήταν σαρωτικός και στις ψηφοφορίες για τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Οι επιδόσεις του Δημήτρη Πέλκα αναγνωρίστηκαν από ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως στους διαγωνισμούς που διοργανώνει η Nova, ο ΠΣΑΠ και η Super League Σουρωτή.Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής με ποσοστό 44,32% αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Παναγιώτη Κονέ της ΑΕΚ και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού.

Στον διαγωνισμό για το Best Goal ο Πέλκας ήρθε πρώτος με 33,64% για το πρώτο τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι, τρίτος για το δεύτερο με ποσοστό 7,65%, με τον Κονέ να μένει στην δεύτερη θέση με 25,82%. O άσος του Δικεφάλου θα παραλάβει τα βραβεία του την Παρασκευή (15.12) στις 13:00 στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...