Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ζωντανά από το PAOK TV

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα λόγω της σκληρής τιμωρίας της έδρας μας, ο λαός του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο σπίτι του και η Τούμπα αποκτά και πάλι παλμό. Ο παλμός αυτός θα φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV.
Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ζωντανά από το PAOK TV

 Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για τη Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Κυριακή (10.12, 19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τoν Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με τιμή € 3,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Τετάρτη 06.12 με Παρασκευή 08.12 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή 10.12 από τις 11:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Διαβάστε ακόμη...