11888 MVP – Έκανε το repeat ο Μάτος

Ο Λέο Μάτος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού στον διαγωνισμό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του 11888 MVP Νοεμβρίου και κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.
11888 MVP – Έκανε το repeat ο Μάτος

 

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Λέο Μάτος μοιάζει… καρμική. Η τρέλα και το πάθος του ξεχειλίζει και «κουμπώνει» άψογα στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία της ομάδας. Αν σ’ αυτό προστεθεί και η ουσία, δηλαδή η αγωνιστική προσφορά, τότε το μείγμα γίνεται ακόμα πιο εκρηκτικό.

Ο Βραζιλιάνος φροντίζει με την πάροδο του χρόνου να ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του. Τον περασμένο μήνα ήταν απολαυστικός. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, κυνήγησε κάθε μπαλιά και είχε σαν highlight την εντυπωσιακή κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ έλαβε το 56,22% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Νοεμβρίου, κατακτώντας back to back τον σχετικό τίτλο.

Για να φτάσει στον δεύτερο ατομικό τίτλο τη φετινή σεζόν χρειάστηκε να δώσει «μάχη» με δύο δυνατούς αντιπάλους. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρήκε ρυθμό και πατήματα και ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος τον Νοέμβριο, παίζοντας είτε ως εξτρέμ, είτε ως αριστερός μπακ. Ο Πορτογάλος έμεινε στην δεύτερη θέση της ψηφοφορίας με 34,11%, με τον Φερνάντο Βαρέλα να συμπληρώνει το βάθρο, σε ένα άκρως θετικό αγωνιστικό διάστημα για τον σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπος

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτος

Διαβάστε ακόμη...