Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αιγινιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

To παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, με τον Δικέφαλο να έχει κλειδώσει την πρωτιά και να θέλει να κλείσει με το απόλυτο στον όμιλο. Παράλληλα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να δει ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάποιους παίκτες σε δράση, οι οποίοι δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συνδυάσει σωστή νοοτροπία, ουσία και θέαμα και να φύγει από το Καυτανζόγλειο με ένα τρίποντο και μάλιστα εμφατικό, καθώς επικράτησε του Αιγινιακού με 0-5.Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Λημνιός .

Ο νεαρός άσος πήρε φανέλα βασικού και ήταν εξαιρετικός. Πολύ τρέξιμο, συνεχής δημιουργία ρηγμάτων στην αντίπαλη άμυνα και φυσικά το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου, με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Πέλκα . Αν προσθέσει κανείς και την ασίστ στον Σάκχοφ στο πέμπτο γκολ, εύκολα καταλαβαίνει ότι ο εξτρέμ του Δικεφάλου έκανε καλό αλλά και ουσιαστικό παιχνίδι.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Λημνιός συγκέντρωσε το 33,33% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Γιώργος Βρακάς με 28,97%.

Ο 16 χρονος παίκτης των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Λουτσέσκου και είχε θετική παρουσία, γράφοντας το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας , που έβγαλε δύο ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...