Fans’ Man of the Match ο Μάτος

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μάτος

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε στην Νέα Σμύρνη να πανηγυρίσει το πρώτο του φετινό διπλό στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Παρά το ότι κυριάρχησε καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα, έχασε σωρεία ευκαιριών και περιόρισε σημαντικά την επιθετική δραστηριότητα του Πανιωνίου, οι Κυανέρυθροι σκόραραν στις δύο πιο σημαντικές τους ευκαιρίες, με τον Δικέφαλο μάλιστα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για να πάρει έστω την ισοπαλία.

Κορυφαίος της ομάδας σε μία ακόμα αναμέτρηση ήταν ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός ήταν παντού στο γήπεδο. Άριστος αμυντικά και απολαυστικός επιθετικά, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έβγαλε αστείρευτο πάθος, ενώ ήταν εκείνος που με μία εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από φάουλ του Βιεϊρίνια ισοφάρισε στο 92′ για τον Δικέφαλο.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη στο paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Μάτος συγκέντρωσε το 56,6% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Ευθύμης Κουλούρης με 28,64%, o οποίος πέτυχε το πρώτο τέρμα του στην φετινή σεζόν, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κότνινκ και είχε συνολικά θετική παρουσία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...