"Nα προσπαθούμε συνεχώς" (vid)

O Δημήτρης Πέλκας παραχώρησε δηλώσεις στο περιθώριο της βράβευσης του για το Best Goal και τον τίτλο του MVP Σεπτεμβρίου...
"Nα προσπαθούμε συνεχώς" (vid)

 Αναλυτικά ο νεαρός άσος του Δικεφάλου τόνισε: 

Για τα βραβεία του MVP και Best Goal: «O στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Πέρασα έναν πολύ καλό μήνα, ήμουν υγιής και θέλω να συνεχιστεί αυτό και το επόμενο διάστημα. Η εμφάνιση μας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα δεν μας άρεσε. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας.Δεν βλέπω αδιαφορία από κανέναν, ίσα ίσα όλοι θέλουν να προσφέρουν. Ίσως υπάρχει η λάθος σκέψη ότι επειδή είμαστε ΠΑΟΚ, στο τέλος θα κερδίσουμε ότι και να γίνει. Ίσως θα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο με τη σκέψη πως δεν είμαστε εμείς η καλή ομάδα...

Για την προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μέσα από την προπόνηση πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς. Δεν βρέθηκε ακόμη η κατάλληλη χημεία και δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε μεταξύ μας όπως θέλουμε...»

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα μπούμε στο γήπεδο σαν να είμαστε εμείς το άουτσαϊντερ. Θα πρέπει να ματώσουμε από το πρώτο λεπτό».

Για την απουσία του κόσμου λόγω της τιμωρίας της Τούμπας που φτάνει στο τέλος της: «Οι νέοι πήραν ήδη μια γεύση στην ανοιχτή προπόνηση. Μας λείπουν, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας και μαζί θα τα καταφέρουμε».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό  του φετινού πρωταθλήματος: «Είχα χρόνια να δω τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Άμα βρούμε τη χημεία μας και φτάσουμε στο peak της απόδοσής μας τότε θα είμαστε πολύ καλά για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...